Rubriek PC REPAIR

Onze deskundige technici zijn goed getraind en hebben ruime ervaring in het oplossen van allerlei problemen met computers of laptops. Of het nu gaat om hardwareproblemen, softwareproblemen of virusproblemen, wij hebben alle benodigde middelen en expertise om u snel en efficiënt van dienst te zijn. We begrijpen dat uw computer of laptop een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven is, en we werken daarom altijd met de grootste zorg en precisie om ervoor te zorgen dat uw systeem snel en veilig wordt gerepareerd. Bij VHDproductions kunt u rekenen op een snelle service tegen een betaalbare prijs, dus neem vandaag nog contact met ons op voor al uw computerreparatiebehoeften.

Geef u oude PC of Laptop een nieuw leven

 Windows 11 op je oudere laptop kunnen

wij eveneens installeren ! 

Gooi uw oude computer niet weg

Uw oude computer wordt te traag of werk niet meer naar behoren ? Onze diensten kunnen er voor zorgen dat uw computer weer werkt zoals het hoort ! Meer zelfs , in de meeste gevallen zal hij beter werken dan bij de aankoop. En voor de kosten moet u het niet laten , meestal betaald u slechts tot max 120€ naargelang het toestel , daar koopt u geen nieuw toestel voor. Toestellen met een i3 , i5 , i7 processor van de eerste generatie komen in aanmerking , natuurlijk ook de nieuwere modellen. Hebben we u interesse ? Neem dan contact met ons op.

Reparatie van uw toestel

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar laptop kan laten repareren. Daarom houden wij onze prijzen laag. Betaalbare laptopreparaties zijn goed voor ieders portemonnee, maar ook voor het milieu. Door onze kosten laag te houden, zorgen we ervoor dat mensen er eerder voor kiezen om hun laptop te laten repareren in plaats van te vervangen. Zo zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig, omdat er niet onnodig spullen worden weggegooid. Vaak zijn oude apparaten nog prima te gebruiken. Alleen de kapotte onderdelen vervangen is al genoeg. Daarmee doen wij dus indirect ook aan duurzaam ondernemen. Verder hechten wij veel waarde aan een uitmuntende klantenservice. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel en professioneel worden geholpen. Daarom repareren wij laptops vaak nog dezelfde dag.(Indien de onderdelen voorradig zijn) Want wie wil er in dit tijdperk nu nog een dag lang offline zijn? Volgens mij niemand. Wij zorgen ervoor dat je weer zo snel mogelijk in contact staat met je vrienden, familie en collega’s. Dat is wat wij uitmuntende service noemen.

PC Repair

Voor welke reparaties kan u bij ons terecht

 

             ✔️ Data Recovery

             ✔️ Moederbord reparatie

             ✔️ Laptop schoonmaken

             ✔️ Laptop waterschade

             ✔️ Software installatie

             ✔️ Scherm vervangen

             ✔️ Upgrade van uw toestel

Prijzen

Wij garanderen u de laagst mogelijke prijs !

 

20.00 €  Werkuren per uur (enkel effectieve werkuren)

20.00 €   Installeren software windows, en alle andere software.(Software niet inbegrepen)

00.50 € /km*  Verplaatsingskosten

Uw pc binnenbrengen is natuurlijk de goedkoopste oplossing.

Neem contact met ons op

Tel.0487/992854